Hoitomuodot

Tarjoan vastaanotollani modernia vyöhyketerapiaa ja tunnevyöhyketerapiaa sekä energiahoitoja Pranic healing, Access Councsiousness ja Esoteerinen Fengshui.

IMG-20181022-WA0013

Vyöhyketerapia

Mihin vyöhyketerapiaa käytetään ja mihin sillä pyritään?

Vyöhyketerapiaa käytetään kehollisten tai tunteisiin liittyvien häiriötilanteiden tai ylipäätään elämään liittyvien häiriötekijöiden ja rajoittavien ajatusmallien käsittelyssä. Tyypillisiä hoidettavia oireita ja hoitoon hakeutumisen syitä voivat olla mm.

 • stressi
 • unettomuus
 • erilaiset kivut ja säryt, mm. selkäkipu
 • kielteiset ajatusmallit ja rajoittavat ajatukset
 • raskausajan tuottamat kivut, synnytyspelko, synnytyksen käynnistäminen, vauvan kääntäminen oikein päin kohdussa, vauvan koliikkivaivat
 • lapsettomuus
 • hormonaaliset ja hermostolliset vaivat
 • seksuaaliset vaivat; seksuaalinen ylitila (ylienerginen, yliseksuaalisuus, pakonomaisuus) tai alitila (saamattomuus, väsymys, uupumus, burn out, haluttomuus)
 • paniikki
 • rakkaus- ja ihmissuhdeongelmat
 • toistuvat tulehdustilat, jatkuvat flunssat, poskiontelontulehdukset, virtsatietulehdukset
 • pakeneminen, esim. liiallinen urheilu, seksi, yltiöpäinen matkustelu, jatkuva muuttaminen, työpaikkojen alituinen vaihtaminen, liiallinen työ, pelaaminen, päihteet
 • riippuvuudet (ihmissuhteet, pelit, huumeet, alkoholi, tupakka, syömishäiriöt)
 • traumaattiset kokemukset ja muistot
 • erilaiset pelot sekä tunteiden kohtaamisen pelko
 • sairauksien ennaltaehkäisy
 • luovuuden lisääminen, avoimuuden lisääminen

 

Kun ihminen pystyy kohtaamaan tunteitaan ja pelkojaan ja lopulta parantumaan, vapautuu valtava määrä energiaa. Ongelman tilalle virtaa energiaa ja rakkautta. Itsestä löytyy aivan uusia puolia ja omat vahvuudet pääsevät esiin. Elämään tulee energiaa, iloa ja intoa.

Hoitoprosessi

Alkuhaastattelun jälkeen hoito tapahtuu hoitopöydällä, jossa kehon energiatukokset avataan joko sormin hieromalla tai vyöhykepuikkoa apuna käyttäen. Välillä käytetään kehomagneetteja nopeuttamaan prosessia ja pitämään lukkoja auki. Myös korvien akunastat ovat usein apuna kehon avaamisessa.

Yleensä avataan yksi raaja kerrallaan päänahasta jalkapohjiin. Tilanteen ja tarpeen mukaan joitakin kehon alueita painotetaan enemmän. Jokaiselle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma, jota muutetaan tarpeen mukaan hoidon edetessä ja asiakkaan tilan muuttuessa.

Molemmat vyöhyketerapiamuodot ovat tehokkaita ja miellyttäviä, korkeintaan makean kivun alueella liikkuvia.

Moderni vyöhyketerapia

Moderni vöhyketerapia keskittyy kehollisen puolen hoitamiseen tilanteissa, joissa asiakas haluaa jonkin kehollisen häiriötekijän parantuvan mutta ei ole halukas tai valmis kohtaamaan tunteita tai avaamaan tunnelukkoja. Hoitoa käytetään paljon esimerkiksi selkäkivun, unettomuuden, hormonaalisten ongelmien, migreenin tai muiden kehon häiriötilojen hoitamiseen.

Tunnevyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapialla hoidetaan kehoa samaan tapaan kuin modernissa vyöhyketerapiassa, mutta siinä keskitytään enimmäkseen tunnelukkojen avaamiseen. On huomattu, että kohtaamalla asioita niin tietoisesti kuin tunteen kautta ihminen paranee lopullisesti. Joskus prosessiin liitetään anteeksianto joko hitaasti tapahtuen tai yhdellä rysähdyksellä riippuen asiakkaan valmiudesta.

Tunnevyöhyketerapiahoito voi nostaa mieleen muistoja ja tapahtumia joko hoitotilanteessa tai hoitotilanteen päätyttyä joko heti tai muutamien päivien, monien viikkojen tai kuukausienkin jälkeen.

Tunnevyöhyketerapia alkaa alkuhaastattelulla, jonka yhteydessä tehdään myös EKI-elämänkaarihaastattelu. Joskus käytetään myös piirtämistä ja unien tulkitsemista lisähavaintojen saamiseksi.

 

Energiahoidot

Energiahoitoja on erilaisia eri tarkoituksiin.

Pranic-healing

Pranic-healing on hoitotapa, jossa käsitellään aurat ja yksi chakra kerrallaan: puhdistetaan ja eheytetään. Hoitotulokset ovat monipuolisia ja positiivisia. Hoitoa on käytetty menestyksekkäästi niin lasten ja aikuisten kuin eläinten ja erilaisten tilojen tai asuinhuoneistojenkin puhdistamisessa ja parantamisessa. Hoitoa voidaan käyttää myös kaukohoitona.

Access Consciousness

Access Consciousness -hoidot pyrkivät muuttamaan eritoten ihmisen näkökantaa elämässään. Hoitomuoto vie suoraan alitajuntaan. Hoito perustuu ajatukseen siitä, että keho on viisas ja näyttää ihmiselle syyn ongelmalliseen tilanteeseen. Jos ihminen on valmis, voi ongelmasta vapautua jo yhdenkin hoitokerran aikana.

Lukuisat hoitoa käyttäneet ihmiset ovat kertoneet saaneensa hoidon avulla muutoksia parempaan suuntaan mm. terveyden, nukkumisen ja painon pudottamisen suhteen, seksielämässä, ihmissuhteissa, ahdistuksesta vapautumisessa ja stressin vähentymisessä. Onnistuneen hoitoprosessin seurauksena elämä tuntuu helpommalta kaiken kaikkiaan. Tämä hoitomuoto on auttanut myös jo pitkään prosessoituneita ihmisiä pääsemään “vapaaksi” ja parantumaan lopullisesti.

Esoteerinen Fengshui

Esoteerinen Fengshui -hoidossa käsitellään sitä, miten huoneet kannattaa sisustaa, jotta elämää tasapainoittavat ja ylläpitävät voimat kulkisivat toivottuun suuntaan  kodissa ja jotta huomioiduksi tulisivat myös ilmansuuntien vaikutus. Hoitoa voidaan käyttää esimerkiksi tilanteissa, joissa ihminen toivoo lisää hyvinvointia tai rakkautta elämäänsä.

Suosittelen energiasisustusta yhdessä jonkin muun hoidon kanssa.